« SwePex

Vi tipsar om olika företag och tjänster

Trädgårdsmöbler

Om du är på jakt efter de perfekta utemöblerna så ska du besöka WeGot. Här har du ett stort utbud av olika typer av trädgårdsmöbler som passar bra både till balkonger, uteplatser och stora trädgårdar. Att njuta av den svenska sommaren när den är i full gång, gör man som allra bäst med möbler som är anpassade till att stå utomhus. WeGot har både soffgrupper, caféset, trämöbler och mycket annat som kan användas till just detta. Planera din uteplats så att du får som ett extra rum att vistas i på sommaren. Med produkter från WeGot är det en enkel sak att göra!

Köp trädgårdsmöbler online

Att handla utemöbler på nätet är enkelt! Du kan i lugn och ro sitta hemma och välja mellan de olika varianter som finns. Trädgårdsmöbler från WeGot finns bland annat i dessa material:

  • Konstrotting
  • Trä
  • NonWood
  • Betong

WeGot erbjuder dessutom härliga sittsäckar i polyester som du kan använda både ute och inne. Även i modellen soffor! Valet av trädgårdsmöbler är ju mycket beroende på var du ska ställa dem, om du har mycket plats eller en liten yta. Har du en stor altan eller en hel trädgård så är möjligheterna oändliga. Har du bara en liten balkong så får du satsa på mindre caféset vilket kan bli mysigt det med.

Förläng sommaren

WeGot har inte bara utemöbler, utan även ett stort sortiment av övriga möbler, inredning och härliga gasolvärmare. Passa på att köpa en gasolvärmare ihop med att du köper trädgårdsmöbler. Den gör att du kan sitta ute länge, både långt in på natten och långt in på sommarens slut. Komplettera med ett par härliga filtar eller plädar, samt en matta eller två att lägga på altanens golv. Du kommer inte vilja gå in på länge!

19 Dec 2014