« SwePex

Vi tipsar om olika företag och tjänster

Så kan du använda ditt proteinpulver

Även om det är allra vanligaste att ta proteinpulvret och blanda det med vätska i en shaker, så finns det en massa sätt att använda det på! Det är alltså inte ett måste att ha en shaker. Du som vill läsa mer om just proteinpulver, du kan göra det på Fitnessfrank.se. En sak du kan göra med ditt proteinpulver, det är att blanda ner det i havregrynsgröten. Du får då en bra proteingröt. Desstuom blir den godare med om du tar ett proteinpulver med smak.

Blanda proteinrika smoothies och chiapuddingar

Andra saker du kan göra med proteinpulver, det är att använda dewm i smoothies eller göra chiapudding med dem. Du kan ta en skopa av pulvret i din favoritsmoothie för att göra den mer proteinrik. Sedan går det även att göra nyttiga chiapuddingar med det. Det finns ju många smaker att välja på. 

Baka

Proteinpulver är även bra eftersom du kan baka med det, lite nyttigare sötsaker till exempel. Det går att göra goda kanelbullar, bananbröd och mycket mer. 

Gör iskaffe

Du kan även tillverka gott och nyttigt iskaffe med ditt proteinpulver. Ta ett högt glas, några isbitar, en shot espresso (eller två), 2 dl valfri mjölk och 1 skopa proteinpulver. Lägg isbitarna i glaset, häll i espresson, blanda proteinpulver och mjölk i en shaker och fyll upp glaset.

Fler bra saker

Fler bra saker du kan göra med proteinpulver är att ha det i musli, glass, i pannkakor samt en massa mer!

1 Mar 2023