« SwePex

Vi tipsar om olika företag och tjänster

Smart med bra omklädningsskåp

När man är på olika instanser, som gymmet, badhuset, och så vidare, så är det bra om det finns omklädningsskåp att använda sig av. Samma sak på jobbet och i skolan. Det är rätt bra om dessa går att låsa, för ofta har man ju med sig värdesaker som man inte vill bli av med. Det finns bra omklädningsskåp Göteborg hos ett företag som heter XBO. Du som är chef eller basar över ett gym, du kan se till att skaffa de omklädningsskåp du behöver hos detta företag. Det så att du kan erbjuda dina anställda eller dina besökare möjigheten att hänga av sig kläder samt låsa in sina värdesaker. 

Olika typer av skåp för omklädning

Det finns idag många varianter av omklädningsskåp att välja på, i olika material och utföranden. Det gäller att välja utifrån var de ska stå. Det finns skåp i metall, som passar extra bra i skolan, på industrier eller på gym. Sedan dinns det även skkåp i laminat till de omklädningsrum som är mindre fuktiga, samt HPL laminat för miljöer som utsätts för hårt slitage. Det går så klart även kombinera flera skåp med varandra, beroende på.

Hos XBO finns det även andra produkter. Bland annat erbjuder de kundanpassade elektroniska entré, lås – och accesslösningar. Det passar bra om du äger ett hotell, ett badhus eller ett företag där det finns behov av detta. Du kan se mer på deras sida vad de har att erbjuda, både inom omklädningsskåp och annat. 

11 Dec 2020