« SwePex

Vi tipsar om olika företag och tjänster

Salong eller göra hemma?

Att ta hand om kroppen på olika sätt med olika behandlingar är ju ofta något man kan göra på salong så väl som man kan göra det hemma. Det är klart att det beror på vad det är. Att klippa sig är ju att föredra att göra hos en utbildad frisör. Men är det vaxning av benen du ska göra, så kan du antingen satsa på vaxning Malmö på salong, eller att köpa hem och testa att vaxa själv. Det finns ju en massa olika sorters vax, så det är bra läsa på förpackningen hur du ska göra med just det vax du köper i så fall. 

Hur funkar det med hudvård?

Du kan göra hudvård i Stockholm genom att söka salong på Timecenter. Sedan kan du så klart även göra det mesta av hudvården hemma med. En del vill göra sina egna krämer eller ansiktsmasker och det går ofta bra att göra med saker från köket. Det finns hur mycket DIY recept på nätet som helst. Sedan går det så klart köpa produkter färdigt med och använda.

Gör det du känner för

Att gå på salong är inte fel, men kostar en del pengar. Men det kan vara värt att komma iväg och få lite egen tid och unna sig det då och då. Sedan kan du mellan varven köra egna behandlingar om du vill, eller måste. Du gör helt enkelt på det sätt du känner att du vill göra. 

3 Apr 2020