« SwePex

Vi tipsar om olika företag och tjänster

Håll koll på det du värdesätter

De flesta av oss har en hel del saker vi sätter stort värde på. En del saker på grund av att de kostat mycket ij inköp, som båten eller bilen, annat för att vi älskar dem högt, som barnen eller hunden. För att ha en bra koll på de saker du värdesätter är det inte fel att köpa en gps tracker. En gps tracker är en form av spårsändare kan man säga och dessa kommer i olika modeller och storlekar. Du hittar ett brett utbud av dem på prylstaden.se. Det går att sätta spårsändare på bilen, båten, hunden, barnet, ja vad du vill. Sedan kan du i realtid se var de befinner sig samt spåra upp om något försvinner. 

Ha bra koll

Om du jagar och har en jakthund som är lös, så är det mycket bra att ha en gps tracker, så att du alltid vet var din hund är. Samma sak med barnen, även om de bara är på gården, så är det skönt att veta var de tar vägen om du inte har dem i synhåll. För bilen eller båten är det bra att ha en spårsändare om den blir stulen. Du ser då vart den tar vägen och kan tala om det för polisen. Det är viktigt att inte ta tillbaka det som stjäls på egen hand, utan gå via polisen. 

Genom att sätta en spårsändare på det du äger eller på dina nära och kära, har du ett bra sätt att hålla koll på att inget eller ingen försvinner.

5 Dec 2020