« SwePex

Vi tipsar om olika företag och tjänster

Företag och tjänst för handelsbranschen

Ett tips till er som jobbar inom handelsbranschen är att kolla in Ancon om ni inte redan gjort det! Ancon vänder sig till er som jobbar inom restaurang, butik, hotell eller andra platser där det behövs kassasystem. Ancon startades 1984 av Göran Annebäck, och firade 2014, 30 år av verksamhet. Basen är i Lysekil, och företaget har utvecklats sedan starten en hel del. Förr var konsulttjänster inom data det man fokuserade på, medan man nu erbjuder kassaregister till andra företag.

Enklare sätt att ta betalt

Driver eller äger du en restaurang, ett café eller ett hotell eller någon annan rörelse så kan du hos Ancon skaffa något som heter Ancon All Inclusive. Det innefattar:

  • Hårdvara
  • Mjukvara
  • Support

All inclusive-paketet från Ancon innebär att du får ny hårdvara om den går sönder, du får support dygnet runt, året runt och du får en mjukvara som har fria uppdateringar. Det är idag redan över 1200 andra butiker, hotell, restauranger, med mera som använder sig av detta kassasystem. Skräddarsydda lösningar är även det Ancon kan göra, det är bara att kontakta dem för mer information. Bland annat har de två moduler som går att välja mellan, Pro och Bas. Om du har en restaurang, så ska du satsa på Pro, medan om du har ett mndre funktionsbehov, så som många butiker och caféer har, så är det Bas du ska använda dig av. Ancons kassaregister är enkel att använda, men avancerad i sin utformning.

22 May 2018