« SwePex

Vi tipsar om olika företag och tjänster

Flyttstädning och hemstädning i Stockholm

Är du på jakt efter en städfirma som kan ta sig an din hemstädning, eller flyttstädning i Stockholm, eller närliggande område? Då är du inte ensam. Intresset för privat städhjälp ökar stort, mycket tack vare RUT-avdraget som ger hushållsnära tjänster till halva priset upp till 50 000 kronor per person och år. Det börjar också bli mer socialt legitimt att anlita städhjälp, något som fram till nu i många kretsar har känts som överklass. Genom att klicka här kan du enkelt begära en offert.

När det gäller hemstädning så är det en enorm lättnad att ha någon som kommer hem och städar åt en med jämna mellanrum. Någon utbildad, effektiv och professionell. I Stockholm lever de flesta ett hektiskt vardagsliv med jobba, familj och aktiviteter som ska hinnas med. Att få hemstädning i Stockholm är lika nödvändigt som var helst annars, men kan alltså undslippas till relativt stor del om man anlitar städhjälp. Vissa har städhjälp på daglig basis, men det vanligaste är att man har det en gång i veckan eller månaden. En professionell städfirma kan hjälpa till med saker som:

  • Hemstädning
  • Storstädning
  • Fönsterputsning
  • Strykning
  • Flyttstädning

I flyttagen?

Dags att flytta? Vända blad? Börja ett nytt kapitel? Att flytta är nästan alltid väldigt spännande, men vägen från ett hem till ett annat är ganska besvärlig. Att ta hjälp av en flyttfirma underlättar avsevärt, men flyttstädningen är minst lika skön att slippa som bärandet av tunga möbler.

När man ska flytta är det mycket som ska organiseras och flyttstädningen är den absolut tråkigaste biten. Man vill inget hellre än börja fixa med det nya, men tvingas tillbaka till det gamla för att städa rent - åt någon annan. Om det är ett tillfälle som det är extra skönt att ha städhjälp så är det just till flyttstädningen. Läs mer om på stadenergi.se.

18 Nov 2014