« SwePex

Vi tipsar om olika företag och tjänster

Flyttstäda på smart sätt

Något som kan kännas mycket tungt att ta tag i efter en flytt, det är den obligatoriska flyttstädningen. Du som verkligen vill göra det lätt för dig, med flyttstädning Malmö, du anlitar så klart en städfirma. Det gör att du slipper fundera mer på det. Men om du ändå vill göra det själv. Se till att ha kvar alla städsaker då du flyttar. Packa alltså inte ner dammsugare, rengöringmedel och annat, utan ha kvar det i gamla bostaden. Ha även en stol, pall eller stege för att nå överallt. Ha även kvar lampor så att du ser att städa.

Städa ett rum i taget

Det bästa att göra vid en flyttstäd, det är dels att ha en checklista. En sådan kan du få tag på av hyresvärden eller via nätet. Där står det exakt vad det är du ska städa. Ta sedan ett rum i taget, städa tak till golv och allt där emellan. Sedan när du är klar, stäng dörren

Köket och badrummet är de rum som tar längst tid. Det beror ju dels på att de rummen används varje dag, dels att de har olika delar att städa. I badrummet är det ju golvbrunn och annat och i köket är det ugnen, fläkten, kylen, frysen och så vidare.

Missa inte att putsa fönster samt städa alla biutrymmen med. Bland annat förråd, balkong och så vidare.

Annars, anlita flyttstädning Malmö hos en bra städfirma!

17 Dec 2021