« SwePex

Vi tipsar om olika företag och tjänster

Avfallshantering på bättre sätt

Verkstäder och lager genererar en hel del avfall och skräp. Att ta hand om detta på ett bra sätt gör att du får en bättre arbetsmiljö. Vem vill ha en massa sopor överallt? Genom att besöka tippcontainer.se så kan du hitta bra möjligheter när det kommer till avfallshantering. Med en tippcontainer är det enklare att hantera stora mängder avfall och det på ett sätt som är säkert. Lagergiganten kan dessutom erbjuda avfallskärl och olika tillbehör till tippcontainers.

Flexibilitet med tippcontainer

Lagergiganten hittar du tippcontainers i flera olika storlekar och alla går att tömma både för hand och automatiskt. En tippcontainer är enkel att använda tack vare att den har väldimensionerade stoppaxlar och hörnförstärkningar. Hos Lagergiganten kan du köpa tippcontainers i flera olika färger och modeller och du hittar bland annat dessa:

 

  • T 16, TIPPO HD 1600 L.
  • T 30, TIPPO 3000 L.
  • T 25, TIPPO 2500 L.
  • T 20, TIPPO 2000 L.
  • TL 4, TIPPO med lock 400 L.

De färger du kan välja mellan är bland annat grön, orange, blå, grå och röd.

 

Beställ tippcontainer på nätet

Lagergiganten har alla sina produkter på nätet vilket gör att det är enkelt att beställa en tippcontainer eller flera. Du kan dessutom komplettera med tillbehör, avfallskärl och andra produkter ur deras sortiment. Lagergiganten har ett av Sveriges största utbud inom materialhantering och lager-och verkstadsinredning. Du får garanti på hela sortimentet u mellan 1-5 år beroende på produkt. Har du inte bestämt dig vilken typ av toppcontainer som passar dig och ditt företag så kan du tala med kundtjänst och be om hjälp och råd. De finns tillgängliga via mail, telefon och chatt från 8.00 på morgonen till 22.00 på kvällen. De kan även hjälpa dig att lägga en beställning på de produkter du önskar att köpa.

10 Apr 2015