« SwePex

Vi tipsar om olika företag och tjänster

Är det en flytt på gång?

Är det så att du har en flytt på gång? En flytt kan vara en nystart av ett slag. Dock är det ju en hel del att tänka på inför en flytt om man säger så. Dels ska allt packas, sedan flyttas, du ska komma ordning på nya stället, samt göra flyttstädningen av gamla bostaden. Där till kommer det att byta abonnemang eller flytta med de du har, fixa med adressändring samt ändra din hemförsäkring. Som tur är så går det idag att anlita hjälp, dels med flytten dels om du behöver en flyttstädning i Mölndal. Just flyttstädning kan vara skönt att få hjälp med. Då slipper du tänka på det efter att ha flyttat.

Smart med en att göra lista

När du ska flytta är det bra att skriva en lista på vad som ska göras och när. Där kan du skriva ner när det är dags att boka flytthjälp eller att boka flyttstädning. En flyttstädning kan du boka på Flyttstädlerum.se. Om du ska göra din egen flyttstädning, då är det bra att satsa på en checklista för själva städningen. Det blir enklare då att se vad som ska göras samt bocka av det du gör. 

När själva flyttdagen kommer är det bra att se till att packat allt, samt sett till så att du har hjälp med att bära, av vänner eller genom att anlita en flyttfirma. Det gör det smidigt och lätt att genomföra flytten. 

1 Aug 2020