« SwePex

Vi tipsar om olika företag och tjänster

Allt till barnet hos Pyret & Snäckan

Hos Pyret & Snäckan hittar du produkter för det nyfödda barnet, de lite äldre barnen samt hjälpmedel för dig som förälder. Är du på jakt efter rätt barnvagn, så är detta butiken för dig. Pyret & Snäckan skapades 2011 av Hanna och John Hadenius som ville kunna erbjuda något som inte verkade finnas på marknaden just då, barnvagnar av hög kvalitet till låga priser. I denna nätbutik hittar du ett noga utvalt sortiment av Bugaboo barnvagnar och andra produkter som håller vad det lovar.

Bra produkter hos Pyret & Snäckan

Det är tryggt och säkert att handla hos Pyret & Snäckan. De har barnvagnar med hög kvalitet men även andra produkter för baby och barn så som:

  • Bilbarnstolar
  • Skötbäddar
  • Babyvakter
  • Skötväskor
  • Baby Björn

Hur du väljer rätt barnvagn

Alltförföräldrar.se kan du få tips och goda råd om vad du ska tänka på för att välja rätt barnvagn. Det allra viktigaste är, vad ska du använda den till? Är vagnen tänkt till ett nyfött barn, eller ska du ha en vagn för din vilda två-åring? Oavsett vilket barn som ska sitta eller ligga i vagnen så är det en del saker att tänka på. Se till att provköra vagnen, om du beställer som hos Pyret & Snäckan, så kan du om du efter provkört hemma och inte är nöjd enkelt byta den. Se till att läsa på allt du hittar om olika barnvagnar. Modeller, skillnader och kika gärna även på deras bruksanvisningar. Sen, bor du på landet eller i stan? Vissa vagnar fungerar på båda ställen, men inte alla, ta reda på hur den vagn du funderar på är lämplig eller ej för den plats du bor på. Vidare tips och råd om konstruktioner, klädsel och säkerhet kan du läsa på Allt för Föräldrars hemsida.

20 Mar 2015